Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2017 Webinar: Den gode ansøgning til COFUND

Webinar: Den gode ansøgning til COFUND

Ønsker din organisation at etablere eller har den allerede et forskeruddannelsesprogram for f.eks. ph.d.’er eller postdocs? Så lyt med, når vi holder webinar om COFUND under Marie Skłodowska-Curie Actions i Horizon 2020 den 25. april 2017 – og få viden om, hvordan EU kan medfinansiere dit program.
Kontakt
Morten Gylling-Jørgensen
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 72
Email: mgy@ufm.dk

Tid og sted

25. april 2017 fra kl. 10:00 til 11:00

Om COFUND

Formålet med COFUND er at støtte regionale, nationale eller internationale forskerprogrammer med henblik på at skabe excellence i forskeruddannelse, mobilitet og karriereudvikling og derved udbrede ”best practice”.

Konkret sker dette ved at medfinansiere nye eller eksisterende ph.d.-uddannelser eller forskerprogrammer med henblik på at åbne op for og sikre international, intersektoriel og interdisciplinær forskeruddannelse og mobilitet i gennem hele karrieren.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Indhold

På webinaret vil vi gennemgå COFUND-programmet, give dig skrivetips til din ansøgning og komme med erfaringer fra tidligere indkaldelser.
Efter webinaret vil du være i stand til at forstå regler og krav i COFUND, og du vil kunne adressere de forskellige afsnit i ansøgningsskabelonen.

Målgruppe

Forskere, rådgivere, administratorer, bevillingsorganer, fonde og andre med interesse i COFUND-programmet.

Arrangør

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Senest opdateret 15. august 2019