Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2017 Webinar: Den gode ansøgning til Individual Fellowships (MSCA)

Webinar: Den gode ansøgning til Individual Fellowships (MSCA)

Vil du gerne til udlandet og forske, eller vil du gerne rekruttere internationale forskere? Så lyt med, når vi holder webinar om Individual Fellowships under Marie Skłodowska-Curie Actions i Horizon 2020 den 7. juni 2017 – og få viden om, hvordan EU finansierer mobilitetsstipendier. Bemærk ny dato.
Kontakt
Morten Gylling-Jørgensen
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 72
Email: mgy@ufm.dk

Tid og sted

07. juni 2017 fra kl. 10:00 til 11:00

Om Individual Fellowships

Formålet er at støtte erfarne forskere (efter ph.d.) i at udvikle deres viden med fokus på karriere, mobilitet og uddannelse. Forskere kan vælge at søge et mobilitetsstipendium til at udbygge deres forskningsviden i et andet EU- eller associeret land eller fra et helt tredje land. Der er desuden mulighed for at søge et stipendium med det formål at vende tilbage til EU fra et længere ophold i det større udland, at vende tilbage til en forskerkarriere efter f.eks. barsel eller en erhvervskarriere eller at ansøge om en forskerkarriere i erhvervslivet. 

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Indhold

På webinaret vil vi gennemgå virkemidlet Individual Fellowships, give dig skrivetips til din ansøgning og komme med erfaringer fra tidligere indkaldelser.

Efter webinaret vil du være i stand til at forstå regler og krav i Individual Fellowships, og du vil kunne adressere de forskellige afsnit i ansøgningsskabelonen.

Målgruppe

Forskere, rådgivere, virksomheder og andre med interesse i virkemidlet Individual Fellowships

Arrangør

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Læs mere

Hold dig ajour om Horizon 2020 via sociale medier

Interesseret i løbende at få nyt om Horizon 2020? Så følg EuroCenter på:

Senest opdateret 15. august 2019