Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2018 Webinar: MSCA Innovative Training Networks

Webinar: MSCA Innovative Training Networks - skriv en bedre ansøgning!

Vil du gerne deltage i et internationalt ph.d.-netværk og rekruttere internationale forskere? Så følg med på vores webinar om Innovative Training Networks under Marie Skłodowska-Curie Actions, den 11. oktober 2018 – og få viden om, hvordan EU finansierer forskeruddannelsesnetværk.
Kontakt
Marlis Erichsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 63
Email: mer@ufm.dk

Tid og sted

11. oktober 2018 fra kl. 10:00 til 11:00

Om Innovative Training Networks

Formålet med Innovative Training Networks er at støtte etableringen af internationale forskernetværk, der vil uddanne ph.d.-studerende.

Støtten gives til konsortier bestående af universiteter, forskningsinstitutioner, forskningsinfrastrukturer, virksomheder eller SMV’er fra minimum tre forskellige lande.

Indhold

På webinaret vil vi gennemgå virkemidlet Innovative Training Networks, give dig skrivetips til din ansøgning og komme med erfaringer fra tidligere opslag. I særdeleshed vil webinaret tage afsæt i en udvidet analyse af tidligere danske ITN ansøgninger, og pege på tendenser og typiske fejl i de ansøgninger, der har været lige ved at nå igennem nåleøjet.

Efter webinaret vil du være i stand til at forstå regler og krav i Innovative Training Networks, og du vil kunne adressere de forskellige afsnit i ansøgningsskabelonen.

Målgruppe

Forskere, rådgivere, virksomheder og andre med interesse i virkemidlet Innovative Training Networks.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Arrangør

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Læs mere

Om Innovative Training Networks under Marie Skłodowska-Curie Actions i Horizon 2020.

Senest opdateret 20. juli 2020