Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2018 Webinar om EU-midler til energieffektive bygninger og bæredygtige byggematerialer

Webinar om EU-midler til energieffektive bygninger og bæredygtige byggematerialer

Stål, glas eller komposit. Planlægger du at søge EU-midler til dit innovationsprojekt inden for energieffektive bygninger, eller rådgiver du om Horizon 2020? Deltag i gratis webinar den 20. juni 2018 og find ud af, hvilke støttemuligheder du har.
Kontakt
Birgitte Vedelstorp Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 08
Email: bva@ufm.dk
Tina Gaard Sander
Områdeleder
Tlf.: +45 72 31 83 69
Email: tgs@ufm.dk

Tid og sted

20. juni 2018 fra kl. 10:30 til 11:10

Vi sætter fokus på konkrete projektmuligheder inden for temaet energieffektive bygninger og bæredygtige materialer. Smarte byer, kompetente bygninger og bedre udnyttelse af energi er indholdet i de tværtematiske emner, så opslagene findes både inden for energiprogrammet og materialeprogrammet (NMBP). 

Vi præsenterer udvalgte topics og sætter fokus på, hvordan du som ansøger skal forholde dig til de tværtematiske opslag. De udvalgte topics har ansøgningsfrist i 2019.

Målet er, at du får større viden om projektmulighederne i de to programmer og bliver klogere på tværtematiske topics i Horizon 2020. 

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der arbejder i en virksomhed eller som forsker, og søger midler til dit næste projekt inden for energieffektive bygninger og bæredygtige byggematerialer. Webinaret er også relevant for dig, der rådgiver andre om Horizon 2020.

Program

  • Velkommen
  • Kort om Horizon 2020
  • Temaet energieffektive bygninger
  • Topics med energifokus
  • Topics med materiale fokus
  • Tak for i dag.

Arrangør

EuroCenter, Styrelsen for Forskning og Uddannelse

Læs mere om programmerneSenest opdateret 29. juli 2020