Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2019 Webinar: Beyond state of the art i Horizon 2020-ansøgninger

Webinar: Beyond state of the art i Horizon 2020-ansøgninger

Vi stiller skarpt på kravet om, at Horizon 2020-ansøgninger skal være “beyond state of the art”. Hvad vil det sige? Og hvordan overbeviser man evaluatorerne om, at det er tilfældet? Webinaret blev afholdt den 5. februar 2019 kl. 10:00-10:30.
Kontakt
Kim L. Kryger
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 88
Email: KLK@ufm.dk

Tid og sted

05. februar 2019 fra kl. 10:00 til 10:30

I din ansøgning til Horizon 2020 skal du vise, at din projektidé er banebrydende og nytænkende. Den skal være ”beyond state of the art”. Men hvordan beskriver man det?  Hvad skal der til, for at en projektidé er god nok til at få finansiering via Horizon 2020? Og hvordan overbeviser man evaluatorerne om, at et projekt vil opfylde kravet om at gå ”beyond state of the art”?

Der er ingen standardsvar på disse spørgsmål. Men vi håber, at du kan blive inspireret ved at lytte med, når vi afholder webinar om, hvordan man kan adressere ’state of the art’ i ansøgningen.

Indhold

Webinaret er relevant for ansøgninger, som stiles til et specifikt Research and Innovation topic (beskrivelse af en konkret udfordring, som ønskes løst), og som søges af et konsortium af partnere. 

Vi stiller skarpt på ansøgningsskabelonens afsnit 1.4 – ”Ambition”, hvor ansøgeren skal gøre rede for, at det foreslåede projekt vil være innovativt og gå ”beyond state of the art”. Afsnit 1.4 er et element i beskrivelsen af projektidéen og projektmålsætningerne og indgår i vurderingen af projektets kvalitet - ”Excellence”. 

Efter webinaret vil du vide, hvilke overvejelser man må gøre sig, og hvilke greb man kan ty til, når man skal skrive afsnit 1.4 ”ambition”.

Målgruppe

EU-rådgivere, forskere, virksomheder mfl.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Arrangør

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Adgang til webinaret

Vi fremsender link til webinaret inden afholdelse.

Senest opdateret 31. maj 2021