Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2019 Webinar: Samfundsvidenskab og Humaniora (SSH) Horizon 2020-projekter

Webinar: Samfundsvidenskab og Humaniora (SSH) i Horizon 2020-projekter

Vi stiller skarpt på, hvordan Samfundsvidenskab og Humaniora (SSH) med fordel kan integreres i Horizon 2020-projekter. David Budtz Pedersen, professor MSO ved Aalborg Universitet, vil desuden perspektivere inddragelsen af SSH i Horizon 2020. Webinaret afholdes 2. maj 2019 kl. 13:00-13:45

Tid og sted

02. maj 2019 fra kl. 13:00 til 13:45

Se eller gense webinaret
(bemærk at optagelsen er redigeret pga. tekniske problemer under afholdelsen af webinaret)

I Horizon 2020 er inddragelsen af samfundsvidenskab og humaniora (SSH) blevet et grundlæggende element i løsningen af de udfordringer samfundet står overfor.

På trods af, at SSH udgør en væsentlig faktor i Horizon 2020, har det dog vist sig vanskelig at integrere SSH-dimensionen i projekterne. SSH-ekspertisen inddrages ofte sent i ansøgningsprocessen og får karakter af påbygning i forhold til projektet. Der er således behov for et langt tættere samarbejde mellem samfundsvidenskab og humaniora (SSH) og de naturvidenskabelige discipliner (STEM).

Indhold

På webinaret tager vi udgangspunkt i konkrete topics og giver eksempler på, hvordan SSH kan indgå i Horizon 2020-projekter.

Derudover vil David Budtz Pedersen, professor MSO ved Institut for kommunikation ved Aalborg Universitet, perspektivere inddragelsen af SSH i Horizon 2020.

Dit udbytte

Efter webinaret vil du have større forståelse for, hvordan SSH kan - og i mange tilfælde bør - integreres i Horizon 2020-projekter.

Målgruppe

EU-Rådgivere, forskere, virksomheder mfl.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Arrangør

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

 

Senest opdateret 24. februar 2022