Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2020 International matchmaking: Workshop om grønne materialer/batterier i Horizon 2020

International matchmaking: Workshop om grønne materialer/batterier i Horizon 2020

Er du en virksomhed eller forsker og på udkig efter internationale partnere til samarbejde inden for batterier og grønne materialer? Så pitch din idé ved et matchmaking-workshop den 19. februar i München, der har fokus på batteriområdet i Horizon 2020.

Tid og sted

19. februar 2020 fra kl. 10:00 til 17:00
Bavarian Ministry of Economic Affairs, Regional Development and Energy
Prinzregentenstraße 28, 80538 München, Tyskland

Innovationscentret i München inviterer i samarbejde med Bavarian Research Alliance til en international workshop med titlen ”Green materials for batteries in Horizon 2020”. Formålet med workshoppen er at bringe forskere og virksomheder fra forskellige dele af Europa sammen for at udvikle fælles ansøgninger til Horizon 2020’s Industrial Leadership-calls med særligt fokus på batteriteknologier. Deltagelse i workshoppen er gratis.

Vejen til lavere CO2-udledninger, herunder sikring af grønnere og mere bæredygtig mobilitet, medfører nye muligheder for økonomisk vækst, beskæftigelse og teknologisk udvikling. Behovet for batterier forventes at vokse markant i de kommende år.

Sydtyskland har en række stærke virksomheder og forskningsinstitutioner inden for området, og Bayern alene står for 40 procent af Tysklands hjemtag fra Horizon 2020 inden for Industrial Leadership-søjlen.

Med workshoppen sætter vi fokus på matchmaking målrettet følgende topics inden for batteriområdet i Horizon 2020:

Fristen for ansøgninger til ovenstående topics er allerede 21. april 2020. Workshoppen er således specifikt målrettet aktører, som allerede har en konkret projekt idé til de åbne topics og søger internationale partnere til deres ansøgning.

Pitches og frist for tilmelding

Med din tilmelding beder vi dig indikere, om du ønsker at give en fem-minutters pitch talk. Tilmeldingsfristen er 3. februar 2020, men vi opfordrer til hurtig tilmelding grundet et begrænset antal pladser. Fristen for indsendelse af pitch talk er 13. februar 2020.

Vi forventer omkring 30-50 deltagere i workshoppen. Deltagerne forventes at komme fra Tyskland (Bayern), Belgien, Norge, Tjekkiet og Danmark.

Spørgsmål

Ulrik Kjølsen Olsen, forskningsattaché, Innovationscentret i München, kan kontaktes for spørgsmål på e-mail ulkjol@um.dk

 

Senest opdateret 09. juli 2020