Gå til indhold

Tidspunkt for EliteForsk-opslag er flyttet

22. januar 2019
Opslaget for EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier 2020 offentliggøres allerede i begyndelsen af marts 2019, fristen for indstilling af kandidater vil derfor være i midten af maj 2019.

Indstilling af kandidater til en EliteForsk-pris eller et EliteForsk-rejsestipendium falder fremadrettet tidligere på året. Det betyder, at opslaget for 2020 offentliggøres  allerede i begyndelsen af marts 2019. Ansøgningsfrist (frist for indstilling af kandidater) vil derfor  være i midten af maj 2019.

Modtagerne af EliteForsk-priser og -rejsestipendier 2020 vil stadig offentliggøres ved EliteForsk-prisuddelingen, der afholdes slutningen af februar 2020.

De nærmere datoer for ansøgningsfrister/indstillingsfrist vil blive offentliggjort samtidig med opslaget til marts 2019 på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside.

Hvem kan indstilles?

Indstillinger af EliteForsk-prismodtagere kan indsendes af universiteter, forskningsinstitutioner og private virksomheder med forskningsaktiviteter. Indstillinger til EliteForsk-rejsestipendierne indsendes af ph.d.-gradsgivende institutioner. Kandidater kan ikke bringe sig selv i forslag. Der opfordres til at indstille både kvinder og mænd.

Handlinger tilknyttet webside