Du er her: Forside Blogs Anders Kjær

Blog: Anders Kjær

Attaché Anders Kjær bloggede om uddannelse, universiteter, forskning, innovation og it fra Shanghai, Kina, fra 2007 til 2010.

Attaché Anders Kjær Anders Kjær var Videnskabsministeriets forsknings- og teknologiattaché i Shanghai fra september 2007 til september 2010. 

Han har et godt kendskab til det kinesiske samfund og kultur og så det som sit klare mål at udbygge samarbejdet mellem danske og kinesiske forskere.

Anders Kjær er cand. scient. i geografi samt exam. art. i Østasien-områdestudier og har været ekstern lektor på Geografisk Institut, Københavns Universitet og gymnasielærer på Randers Statsskole og Rødovre Gymnasium.

Viser 1-3 af 17 resultater
De sidste arbejdsdage i Shanghai
Publiceringsdato 09. september 2010 I Kina står vi tidligt op, nemlig seks timer tidligere end i Danmark, og tidsforskellen giver den tvivlsomme fordel, at en arbejdsdag ofte bliver seks timer længere end almindelige danskeres. Det har nu stået på i tre år.
Kinesisk-dansk konference om bæredygtig miljøteknologi
Publiceringsdato 21. juni 2010 19. maj mødtes en række fremtrædende danske forskere med ledende kinesiske forskere med det ene formål at stimulere uddannelses- og forskningssamarbejde inden for "Sustainable Environmental Engineering".
Videnskabsministeriet på lynvisit i Shanghai
Publiceringsdato 31. maj 2010 I slutningen af maj 2010 var departementschef Uffe Toudal Pedersen og chefkonsulent Merete Storr-Hansen på lynvisit i Shanghai.