Du er her: Forside Blogs Anders Ødegaard

Blog: Anders Ødegaard

Attaché Anders Ødegaard bloggede om uddannelse, universiteter, forskning, innovation fra São Paulo, Brasilien.

Attaché Anders Ødegaard Anders Ødegaard bloggede fra 2011 til 2014 fra det danske generalkonsulat i São Paulo, Brasilien som Uddannelsesministeriets innovationsattaché.

Gennem en målrettet satsning på højere uddannelse, forskning og innovation og en høj økonomisk vækst, er Brasilien i løbet af de seneste år blevet en særdeles interessant samarbejdspartner for danske uddannelses- og forskningsinstitutioner og et lovende marked for danske videnintensive produkter og services. Som forsknings- og teknologiattaché arbejdede Anders aktivt for at styrke og udbrede dansk uddannelse, viden og innovation, blandt andet gennem matchmaking- og netværksaktiviteter.

Anders er i dag chefkonsulent i Styrelsen for Forskning og Innovation. Han er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og har under sit studietid haft længerevarende ophold ved Universidade Federal do Rio de Janeiro og Biblioteca National i Lissabon.

Viser 1-3 af 10 resultater
Netværk, netværk og atter netværk…
Publiceringsdato 19. december 2013 For andet år i træk var forskere fra Danmark og Brasilien for nylig samlet for at præsentere den nyeste udvikling inden for optiske og trådløse kommunikationsteknogier. Formålet er at skabe nye kontakter og partnerskaber, som kan understøtte alt fra studenterudveksling, forskning og innovation.
Danmark og Det Blå Amazonas
Publiceringsdato 12. juni 2013 Hen over de seneste måneder har Innovationscenteret i São Paulo hjulpet danske myndigheder og institutioner med at indgå nye samarbejdsaftaler og partnerskaber på det maritime område, hvor Brasilien i dag er et af verdens største vækstmarkeder.
Bæredygtigt samarbejde i São Paulo
Publiceringsdato 18. marts 2013 En af de store udfordringer som danske uddannelses- og forskningsinstitutioner møder når de søger at skabe varigt samarbejde med brasilianske partnere er at gå fra de første indledende møder til konkrete aktiviteter og formelle aftaler. For Københavns Erhvervsakademi er begge lykkedes på kort tid