Du er her: Forside Blogs Disclaimer

Disclaimer

Om tavshedspligt, forvaltningsskik og eksterne link m.m.
Kontakt
Christina Staal
Digital kommunikationskonsulent
Tlf.: +45 72 31 80 23
Email: chst@ufm.dk

Tavshedspligt

De medarbejdere, der skriver i bloggen, er bekendt med, at de har tavshedspligt i forhold til de konkrete sager, som Uddannelses- og Forskningsministeriet behandler og de samarbejdspartnere, de har kontakt med.

God forvaltningsskik

De almindelige regler i forvaltningsloven, offentlighedsloven og persondataloven, herunder reglerne for god forvaltningsskik, gælder også for bloggen.

Eksterne link

Bloggen henviser til hjemmesider, der ejes af andre. Disse eksterne links er alene ment som en service til de brugere, der ønsker yderligere information. Uddannelses- og Forskningsministeriet kan ikke drages til ansvar for disse eksterne hjemmesider eller deres indhold, henvisninger til produkter og services etc.

Brugen af eksterne links indebærer ikke ministeriets støtte til synspunkter/holdninger, der kommer til udtryk på disse sites eller til produkter eller services på disse. Det er heller ikke et udtryk for ministeriets enighed med tredjepart i politiske eller andre holdninger.

Bloggen kan ikke anvendes til at:

  • indsende spørgsmål til sagsbehandling
  • indsende klager over ministeriet eller styrelserne
  • fortrolig eller personlig information
  • kontakte ministeren eller ansatte.

Kontakt ministeriet

Hvis du ikke ønsker at give en kommentar til et indlæg, men gerne vil kontakte Uddannelses- og Forskningsministeriet om bloggen, kan du skrive til .

Senest opdateret 19. juni 2018