Du er her: Forside Blogs Emilie Normann

Blog: Emilie Normann

Emilie Normann er innovationsattaché i München, Tyskland

Attaché Emilie Normann Siden 1. januar 2015 har jeg været innovationsattaché i München. Innovationscentret er placeret på det danske konsulat i München, hvor jeg sammen med kollegaer fra blandt andet Eksportrådet og Invest in Denmark arbejder på at etablere tættere samarbejde mellem Danmark og Tyskland. Jeg bor i München sammen med min mand professor Kim Normann Andersen og tre børn og nyder byens mange parker og restauranter. Når man kun bor 50 km fra alperne er der også gode muligheder for skiture hele vinteren.

Min uddannelsesbaggrund er cand.scient.pol fra KU, en journalistgrad fra Danmarks Journalisthøjskole, og en MSc fra London School of Economics and Political Science. Jeg har en lang baggrund i forsknings, uddannelses, innovationsmiljøerne både i Danmark og Europa, og har i over ti år arbejdet med internationalisering. Jeg er også Advisory Expert for EU Kommissionen i Horizon2020 arbejdsgruppen Societal Challenges 6, hvilket betyder at jeg i mit arbejde på innovationscentret har et særligt fokus på dansk-tyske ansøgninger til H2020 programmerne.

Viser 1-3 af 5 resultater
Efter tre spændende år i München: Auf Wiedersehen
Publiceringsdato 05. marts 2018 Så kom dagen. Min tid på posten som innovationsattaché i München er slut. Efter tre år har jeg nu pakket skrivebordet og afleveret mit tyske ausweis-ID. Her er nogle af de vigtigste erfaringer, jeg tager med mig hjem.
Sydtyskland: Her er der styr på innovationen
Publiceringsdato 20. januar 2017 De sydtyske innovationsmiljøer stormer frem og kan være en god inspiration for danske aktører. Derfor har det danske Innovationscenter i München nu udarbejdet en analyse med fokus på de sydtyske innovationsmiljøer og danske muligheder på det tyske marked.
Vellykket studietur for de danske professionshøjskoler og erhvervsakademier til München, Bayern
Publiceringsdato 20. januar 2016 Fra den 24-26. november 2015 havde innovationscentret i München besøg af en række af de danske professionshøjskoler og erhvervsakademier. De var på inspirationstur til Sydtyskland for at lære mere om innovation og entreprenørskab på de tyske videregående uddannelsesinstitutioner.