Du er her: Forside Blogs Eske Bo Knudsen Rosenberg

Blog: Eske Bo Knudsen Rosenberg

Eske Bo Knudsen Rosenberg er innovationsattaché i Seoul, Sydkorea.

Eske

Jeg hedder Eske, er 33 år gammel, gift med Maria, og far til Nola og Wilma på henholdsvis 4 og 2. 

Med en Master i Innovation and Business Development fra Copenhagen Business School og erfaring fra et reklamebureau, en konsulentvirksomhed og en klyngeorganisation er jeg godt i gang med at uddanne og udvikle mig til en projektudviklings- og brobygningsekspert i krydsfeltet mellem forskning, erhvervsliv og internationalisering.

De seneste små seks år har jeg med afsæt i den danske lyd/ICT sektor arbejdet intensivt med innovation og internationalisering. Som Projekt- og Internationaliseringschef i Danish Sound Network koordinerede jeg et team på tre konsulenter og havde derudover en større projektportefølje selv. På den internationale bane har jeg blandt andet samarbejdet tæt med Innovation Centre Denmark (ICDK) i fem ud af de nuværende syv geografier, deriblandt Seoul.

Jeg tiltrådte stillingen som innovationsattaché den 1. februar 2018.

Arktis: Opskriften på et endnu tættere forhold mellem Sydkorea og kongeriget Danmark
Publiceringsdato 12. november 2018 Sydkorea har i september 2018 lanceret en ny masterplan for involvering i Arktis. Denne blog beskriver Koreas engagement i arktis, og hvordan det kan bringe kongeriget Danmark og Korea endnu tættere sammen.
Begyndelsen på en dansk-koreansk grøn energiudladning
Publiceringsdato 03. juli 2018 Sydkorea har øget fokus på brug af vedvarende energi, hvilket har styrket samarbejdsrelationerne mellem Danmark og Sydkorea.
Følg Eske
Kontakt

Telefon: +82 2 795 4187
E-mail: eskros@um.dk