Du er her: Forside Blogs Kim Brinckmann

Blog: Kim Brinckmann

Kim Brinckmann bloggede om EU-formandskabet i 2012.

Attaché Kim Brinckmann Kim Brinckmann er tidligere kontorchef i Styrelsen for Forskning og Innovation i Uddannelsesministeriet, hvor han spillede en hovedrolle i det danske EU-formandskab på forsknings- og innovationsområdet.

Kim Brinckmann er MA i statskundskab fra Københavns Universitet. Siden 1994 har Kim Brinckmann har forskellige jobs i de skiftende forsknings-, videnskabs- og uddannelsesministerier som blandt andet ledelsessekretær, ministersekretær, sekretariatschef og kontorchef. I 2014 tiltrådte han som vicedirektør for forsknings- og innovationsområdet på Københavns Universitet.

Viser 1-3 af 5 resultater
ICRI – hot stuff!
Publiceringsdato 23. marts 2012 Bil giver ikke mening uden vej, mobilen er tavs uden telenet og postevandet kan ikke løbe fra sit forsyningsanlæg. Infrastruktur er næppe et emne, som kan fastholde en borddames opmærksomhed i lang tid, men det er ikke desto mindre grundlæggende vigtigt for ethvert moderne menneske og samfund.
MIND THE GAP
Publiceringsdato 07. marts 2012 Forhandlingerne om Horizon 2020 er skudt i gang i det danske EU-formandskab – og det er her, MIND THE GAP bliver interessant. Der er nemlig en masse GAPS, som skal håndteres i forhandlingerne.
Rådsmøde nummer 3147
Publiceringsdato 28. februar 2012 EU-systemet kan virke både overvældende og uigennemskueligt, men et nærmere tjek afslører en meget struktureret arbejds- og ansvarsdeling inde i EU-møllen.