Du er her: Forside Blogs Kristoffer Brix Bertelsen

Blog: Kristoffer Brix Bertelsen

Kristoffer Brix Bertelsen bloggede om forskning, innovation og uddannelse fra New Delhi, Indien i 2013-2015.

Attaché Kristoffer Brix Bertelsen Jeg er innovationsattaché i Indien, hvor jeg arbejder på at skabe mere samarbejde mellem danske og indiske forskere og deres institutioner. Jeg arbejder også med at skabe større opmærksomhed på Danmark som uddannelsesland, da kendskabet til mulighederne i Danmark er ret begrænset herude.

Indien er inde i en vigtig politisk proces, hvor store reformer af samfundsøkonomien er til debat. Landet har for tiden en vækstrate på 7 %, hvilket er den højeste vækst i BRIKS-landegruppen. Halvdelen af befolkningen er yngre end 27 år. Alt dette gør Indien til et meget dynamisk sted at være.

Jeg har base i New Delhi, hvor innovationscentret har til huse på den danske ambassade. At arbejde i et tværkulturelt team er en af de store glæder ved at være innovationsattaché, og jeg lærer noget nyt hver dag. Min baggrund som antropolog er i den sammenhæng meget nyttig.

Viser 1-3 af 7 resultater
Vagtskifte i New Delhi
Publiceringsdato 17. december 2015 Efter to og et halvt år i Indien vender innovationsattaché Kristoffer Brix Bertelsen tilbage til Danmark. I denne blog reflekterer han over erfaringerne siden opstarten af innovationscentret i Indien i 2013 og præsenterer sin afløser på posten per 1. januar 2016, Sune Kaur-Pedersen.
Smarte studerende laver smarte løsninger til smarte byer
Publiceringsdato 07. september 2015 På konferencen ’Smart Solutions for Innovative Cities’ 10. september kan man høre de seneste bud på, hvordan udfordringerne ved den globale urbaniseringstendens kan afhjælpes med såkaldt "smart" teknologi.
Danskerne er som ananas: hårde udenpå og bløde indeni
Publiceringsdato 06. juli 2015 Tre indiske rejsestipendiater har i foråret besøgt Danmark. De indiske studerende roser det danske studiemiljøer for dets evne til at aktivere de studerende og skabe gode læringsmiljøer, og Danmark som et land præget af miljøbevidsthed, social lighed og god work-life balance.
Kontakt

Telefon: (+91) 11 4209 0670
E-mail: