Du er her: Forside Blogs Lars Beer Nielsen

Blog: Lars Beer Nielsen

Attaché Lars Beer Nielsen bloggede om uddannelse, universiteter, forskning og innovation fra Silicon Valley, Californien fra 2008 til 2012.

Attaché Lars Beer NielsenSom ministeriets udsendte forsknings- og teknologiattaché arbejdede Lars Beer Nielsen fra 2008-2012 med at matche forskere fra Danmark og Silicon Valley. 

Siden 2003 har Lars Beer Nielsen haft forskellige jobs i ministeriet. I 2006 var han en afstikker til DI – Organisationen for Erhvervslivet, hvor han arbejdede som forskningskonsulent. Fra 2006 og frem til november 2008 arbejdede han som ministersekretær.

Lars Beer Nielsen har en MA i statskundskab fra Aarhus Universitet og University of Washington i Seattle. 

Viser 1-3 af 71 resultater
Farvel og på gensyn Californien!
Publiceringsdato 26. januar 2012 Efter de tre bedste år i mit liv rykker jeg teltpælene op i Californien og vender tilbage til Danmark.
Fra en "Ja – men"-kultur til en "Ja – og"-kultur
Publiceringsdato 24. januar 2012 Gæsteblog fra Martin Vesterby, læge og innovatør fra Region Midt, der har besøgt området Bay Area og nu prædiker en "Ja – og"-tilgang til innovation og opstart af forskningsprojekter i sundhedssektoren.
Historien om en Christianiacykel på vej over Atlanten
Publiceringsdato 05. januar 2012 Matchmaking er mit levebrød, men hvordan realiserer vi et match? Her en fortælling om Christianiacyklen, der bidrog til matchmaking mellem Region Midt og Saul/Otherlab via innovationscenteret.