Du er her: Forside Blogs Mette Seneca Jensen

Blog: Mette Seneca Jensen

Mette Seneca Jensen var manager for videnskabsfestivalen Science in the City 2014.

Mette Seneca JensenMette Seneca Jensen var projektleder for videnskabsfestivalen, Science in the City i Carlsberg Byen den 21.-26. juni 2014. Science in the City er en gratis videnskabsfestival for familier, studerende og for alle, der ikke kan lade være med at undre sig. 

Mette har tidligere været ansat i Wonderful Copenhagen hvor hun har arbejdet med udviklingsprojekter inden for eventområdet, været festivalleder, konsulent og projektleder på diverse kulturelle begivenheder, konferencer og sport events. Hun er uddannet Cand. Mag. i Kultur og formidling fra Syddansk Universitet.

Viser 1-3 af 8 resultater
Science in the City was here - slut på en mega succes eller?
Publiceringsdato 01. juli 2014 Vi lod vores undren vise vejen. Tomhed, lettelse, glæde, melankoli og træthed. Hvordan er det nu lige vi har det, nu hvor det hele er slut? Og slutter det bare her med videnskabsfestival?
Panik og nervøse trækninger, seje blikke og så mange utrolige historier at fortælle
Publiceringsdato 20. juni 2014 De sidste to dage før forløsningen er i gang – og vi kæmper til det sidste. Vi drysser historier ud om festivalen i TV, net og printpressen og de københavnske gader, mens vi glæder os til ballonerne flyver til vejrs på lørdag!
Om 10 dage går det løs, men her er så stille!
Publiceringsdato 11. juni 2014 Her er så stille! Forventningens glæde er lige om hjørnet, men har vi husket det hele, er alt på plads… Hey venner, det bliver fantastisk og nu gælder det om at nå i mål og nyde det! Historierne skal ud og leve nu, så lige nu kører vi på med presse, sociale medier, outdoor-kampagne, pre-events og og