Du er her: Forside Blogs Mikkel Bülow Skovborg

Blog: Mikkel Bülow Skovborg

Mikkel Bülow Skovborg er innovationsattaché i Silicon Valley.

Attaché Mikkel Bülow Skovborg Som ministeriets udsendte innovationsattaché er jeg bosat i San Francisco med min kone Julie og vores tre børn Noah, Rosa og August. Jeg arbejder for at opbygge og forstærke relationer og samarbejdet mellem uddannelses- og forskningsmiljøer i Danmark og USA.

Jeg har altid interesseret mig for alle afskygninger af uddannelses- og forskningspolitik og har tidligere arbejdet i DI´s forskningskontor, været udviklingschef i Tænketanken DEA samt afdelingschef i konsulenthuset DAMVAD. Jeg har en MA i statskundskab fra Københavns Universitet og Tel Aviv University.

Når jeg ikke arbejder eller kører til og fra en eller anden fritidsaktivitet for mine børn, får jeg cyklet så meget som muligt over Golden Gate Bridge til bjergene i Marin. Jeg elsker i det hele taget alt, hvad der har med sport at gøre undtagen baseball. For at holde at holde mig opdateret tager jeg online-kurser på Udacity og Coursera i alt fra idéhistorie til statistik.

Viser 1-3 af 8 resultater
Synergi i samarbejde om telehealth over Atlanten – en gevinst for dansk forskning og industri
Publiceringsdato 30. september 2015 Efter fire succesfulde år byder det danske-amerikanske netværk Transatlantic Telehealth Research Network på vigtige erfaringer for det tillidsfulde og udbytterige forskningssamarbejde.
Opskriften på det gode, internationale forskningssamarbejde
Publiceringsdato 18. august 2015 Photonics Workshop 2015 i Los Angeles cementerede fotonik som et af de områder, hvor det dansk-amerikanske samarbejde blomstrer. Det kommer både forskningen og industrien til gode.
It’s a monster rally all around the Valley
Publiceringsdato 11. februar 2014 Silicon Valley tiltrækker iværksættere og forskere fra hele verden, fordi det simpelthen er verdens stærkeste iværksætternetværk.