Du er her: Forside Blogs Søren Stauning

Blog: Søren Stauning

Attaché Søren Stauning bloggede om uddannelse, universiteter, forskning og innovation fra München, Tyskland fra 2008 til 2010.

Attaché Søren Stauning Teknologi- og forskningsattaché Søren Stauning var fra 2008 til 2010 udstationeret ved innovationscenteret i München, der ligger centralt sammen med Danmarks konsulat og handelsafdeling.

Det var Søren Staunings opgave at realisere det store potentiale for øget samarbejde mellem danske og tyske forskere, særligt med fokus på området i Bayern.

Søren Stauning er cand. scient. pol. fra Københavns Universitet og har været fuldmægtig i IT- og Telestyrelsen.

Viser 1-3 af 20 resultater
EU-networking mellem danske og bayerske IKT-forskere
Publiceringsdato 29. oktober 2010 Blog fra München og Bruxelles: 35 gæster fra danske universiteter, bayerske forskningsinstitutioner og EU-kommissionen kunne uformelt pejle sig ind på hinanden, da DANRO og innovationscenteret i München afholdt fagligt-socialt arrangement i Bruxelles.
Oktoberfesten fylder 200 år
Publiceringsdato 08. oktober 2010 Vi kommer ikke uden om det – på utallige opfordringer kommer her et indlæg om Oktoberfesten, som en blog om München selvfølgelig ikke kan undvære.
Sommerbesøg Teil 2
Publiceringsdato 29. september 2010 Sommerbesøg? Jamen, det er jo snart oktober? Det er rigtigt, men som beskrevet i Teil 1, så løber sommerferien i Bayern til midt i september (lige i tide til at starte på Oktoberfesten).