Gå til indhold
Du er her: Forside Blogs Sune Kaur-Pedersen

Blog: Sune Kaur-Pedersen

Sune Kaur-Pedersen er innovationsattaché i New Delhi, Indien.

Sune Kaur-Pedersen Som innovationsattaché arbejder jeg for at opbygge, synliggøre og forstærke samarbejdet mellem Danmark og Indien på områderne forskning-, innovation- og videregående uddannelse.

Det gør jeg ved at løse en række konkrete opgaver, hvor jeg både trækker på mit kendskab og de erfaringer, som jeg har opbygget fra mit arbejde i Uddannelses- og Forskningsministeriet og mit netværk i Indien.

Min arbejdsplads er innovationscenteret på den danske ambassade i New Delhi. I centeret er vi fire ansatte, Molshree, Ruchika, Twinkle og jeg. Der er også Tom i Bangalore. Således dækker Innovationscenteret både den nordlige og sydlige del af Indien.

Mine kollegaer har særligt fokus på kontakten med danske virksomheder og indiske virksomheder og videnmiljøer. Vi har alle et indgående kendskab til en række af de forhold, der har betydning for, at danske videninstitutioner og virksomheder kan operere i Indien.

Indien er et stort og sammensat land, der i de sidste mange år har været i en rivende udvikling. Denne udvikling synes jeg er spændende at være en del af. Jeg bor lidt syd for centrum af New Delhi sammen med min kone.

Viser 1-1 af 1 resultater
Pengeombytningen i Indien blev en gave til fintech-firmaer
Publiceringsdato 24. maj 2017 I slutningen af 2016 oplevede mange indere at mangle kontanter til de daglige indkøb. For med et slag var alle store sedler blevet ugyldige og skulle veksles til nye. Pengeombytningen var imidlertid en gave til de firmaer, der udvikler og udbyder ”financial technologies” – også kaldet fintech.
Kontakt

Telefon: (+91) 11 4209 0670
E-mail: