Du er her: Forside Blogs Tina Gottlieb

Blog: Tina Gottlieb

Tina Gottlieb er innovationsattaché i São Paulo, Brasilien

Jeg tiltrådte stillingen som innovationsattaché den 7. maj 2018.

Tina GottliebDet bliver spændende at være med til at bane vejen for at danske forskere og uddannelsesinstitutioner kan indgå i innovative og bæredygtige samarbejder, projekter og mobilitet med Brasilien. Fra Danmark oplever jeg stor interesse for samarbejde inden for områder som fx landbrug/fødevarer, bioressourser og sundhed, hvor der er stærke netværk og samarbejder i gang, som skal vedligeholdes og måske også videreudvikles.

Jeg glæder mig desuden til at få større indsigt i det brasilianske forsknings- og uddannelseslandskab og dets styrkeområder, og til at bringe dette videre til Danmark for at åbne for samarbejdsaftaler og mobilitet i nye sammenhænge. Sidst men ikke mindst bliver det interessant at skulle samarbejde med konsulatets kommercielle team.

Mit mål er at facilitere nye og bæredygtige netværk, samarbejder og aftaler med adgang til de bedste og mest unikke områder. Et vigtigt mål er desuden at arbejde for at tiltrække brasilianske studerende, ph.d.-studerende og forskere til Danmark

Viser 1-2 af 2 resultater
Hjertestop i Amazonas? Så er der brug for en smartphone
Publiceringsdato 27. august 2018 At sikre bedst mulig sundhed til flest mulige borgere er en udfordring i Brasilien. Sundhedssektoren er presset, landet er kæmpestort, og i dele af landet har borgerne lang vej til læger og hospitaler. Dertil kommer en aldrende befolkning, der vil belaste sundhedssektoren yderligere.
Kardiologi - et kaleidoskop af innovative løsninger
Publiceringsdato 21. november 2018 Kardiologer og innovatører fra Brasilien og Danmark deler erfaringer med løsninger og teknologier under et delegationsbesøg på danske universiteter og hospitaler. Det giver grundlag for et fremtidigt samarbejde inden for f.eks. telemedicin, big data, machine learning og medicinsk teknologi.