Du er her: Forside Blogs Torben Orla Nielsen

Blog: Torben Orla Nielsen

Innovationsattaché Torben Orla Nielsen blogger om forskning, innovation og uddannelse fra Seoul, Sydkorea.

Attaché Torben Orla Nielsen Torben Orla Nielsen har siden 1. august 2013 været Uddannelses- og Forskningsministeriets innovationsattaché på Innovationscenteret i Seoul, Sydkorea. Innovationscenteret åbnede i 2013.

Torben har tidligere arbejdet med innovation og forretningsudvikling i bla. Scion DTU og er cand. polit. fra Københavns Universitet.

Viser 1-3 af 7 resultater
Sydkoreas nye grønne ambitioner
Publiceringsdato 21. december 2017 Forårets regeringsskifte i Sydkorea har genoplivet Sydkoreas ambitioner på det grønne område og særligt vedvarende energi har fået plads på den politiske dagsorden. Danmark og de andre nordiske lande skal inspirere Sydkoreas arbejde med blandt andet vedvarende energi.
Hønsefødder og myndigheder...
Publiceringsdato 30. marts 2017 Korea er det største marked i Asien for eksport af dansk fjerkræ. I 2015 blev det til 7.400 tons, hvoraf cirka halvdelen var hønsefødder. Eksporten af fjerkræ stoppede brat i sidste år efter udbrud af fugleinfluenza i Danmark. Det kan forskningssamarbejder dog være med til at løsne op for.
Studenternes skæbnedag i Korea
Publiceringsdato 06. december 2016 I Korea er der altid ekstra koldt den anden torsdag i november. Foran landets high schools står store grupper af forældre og venter. 600.000 high school-studerende sidder på ordnede rækker i gymnastiksale landet over med kuglepennen klar. De har aldrig været så forberedte, for der er kun én chance.
Kontakt

Telefon: +82 2 795 4187
E-mail: