Gå til indhold
Du er her: Forside Blogs Torben Orla Nielsen Boston

Blog: Torben Orla Nielsen

Torben Orla Nielsen er er innovationsattaché i Boston, USA

Torben Orla NielsenJeg tiltrådte stillingen som innovationsattaché den 1. september 2018. Jobbet som innovationsattaché er ikke fremmet for mig, da jeg i perioden 1. august 2013 til 1. marts 2018 var innovationsattaché på Innovationscenteret i Seoul, Sydkorea.

Viser 1-4 af 4 resultater
Når sundhed og grønne ambitioner går op i en højere enhed
Publiceringsdato 11. marts 2022 ICDK i Boston er født ud den danske life science-strategi for at have et særligt fokus på sundhedsforskning og innovation. I 2022 dykker centret ned i de seneste trends inden for biosolutions for at se, hvor der er særlig muligheder for at knytte Boston og Danmark tættere sammen.
Menneskets mikrobiom: Den nye front mellem levnedsmiddelindustrien og farma-industrien.
Publiceringsdato 04. november 2021 Vi har længe vidst, at bakteriekulturer i tarmfloraen er vigtige for dit helbred. Disse mikroorganismer har nu for alvor fået momentum som avancerede lægemidler, der bygger på vores mikrobiom. Lægemidler som er lige på trapperne, og som potentielt kan benyttes til at kurere kræft.
Amerikanske innovationsmiljøer har fået øjnene op for kvindelige iværksættere
Publiceringsdato 25. marts 2021 I USA er der fokus på inkluderende entreprenørskab - især blandt køn. Det drejer sig om at få mest muligt talent i spil, og der ligger en stor gevinst for det amerikanske samfund ved at øge andelen af kvindelige entreprenører og iværksætterspirer. Samme tendens spirer nu også i Danmark.
Store muligheder for danske universiteter og virksomheder i Boston
Publiceringsdato 24. oktober 2019 Innovationscentret i Boston har snart eksisteret i et år. Se med, når vores attache Torben Orla Nielsen i fire film fortæller om centret. Hør om innovationscentrets start, dets fokusområder og det store potentiale, som Boston rummer for danske forskningsinstitutioner og virksomheder.