Du er her: Forside Blogs Torben Orla Nielsen

Blog: Torben Orla Nielsen

Torben Orla Nielsen bloggede frem til 1. marts 2018 om forskning, innovation og uddannelse fra Seoul, Sydkorea.

Attaché Torben Orla Nielsen Torben Orla Nielsen har i perioden 1. august 2013 - 1. marts 2018 været Uddannelses- og Forskningsministeriets innovationsattaché på Innovationscenteret i Seoul, Sydkorea. Innovationscenteret åbnede i 2013.

Torben har tidligere arbejdet med innovation og forretningsudvikling i bla. Scion DTU og er cand. polit. fra Københavns Universitet.

Viser 1-3 af 8 resultater
Olympisk ild og vagtskifte i Sydkorea
Publiceringsdato 08. februar 2018 Når sportsinteresserede i hele verden retter blikket mod Sydkorea for at se den olympiske flamme blive tændt, retter jeg blikket mod Danmark. Efter godt 4,5 år som attaché på innovationscenteret i Seoul er det tid til at vende hjem. Der er vagtskifte den 1. februar 2018.
Sydkoreas nye grønne ambitioner
Publiceringsdato 21. december 2017 Forårets regeringsskifte i Sydkorea har genoplivet Sydkoreas ambitioner på det grønne område og særligt vedvarende energi har fået plads på den politiske dagsorden. Danmark og de andre nordiske lande skal inspirere Sydkoreas arbejde med blandt andet vedvarende energi.
Hønsefødder og myndigheder...
Publiceringsdato 30. marts 2017 Korea er det største marked i Asien for eksport af dansk fjerkræ. I 2015 blev det til 7.400 tons, hvoraf cirka halvdelen var hønsefødder. Eksporten af fjerkræ stoppede brat i sidste år efter udbrud af fugleinfluenza i Danmark. Det kan forskningssamarbejder dog være med til at løsne op for.
Kontakt

Telefon: +82 2 795 4187
E-mail: