For bevillingshavere

Hvis du har spørgsmål til din bevilling, kan du kontakte Bevillingsenheden i Styrelsen for Forskning og Uddannelse på mail: bevilling@ufm.dk

 

Hør om DFF bevillings turboeffekt på robotforskning: - Takket være bevillingen kan vi bedrive grundforskning og udfordre robotteknologien, siger forsker Marco Nørskov, Aarhus Universitet, der forsker i den humanistiske del af robotteknologi. Projektet Androids as Significant Others er finansieret med 2.002.679 kr.

> Læs Danmarks Frie Forskningsfonds årsrapport 2016

Mød en topforsker støttet af Danmarks Frie Forskningsfond, der dagligt skal balancere mellem karriere og livet som småbørnsmor

 

DFF-logo til præsentationer

Har du en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond, kan du hente DFF-logoer til brug for præsentationer m.v.

The Danish Code of Conduct for Research Integrity

En national adfærdskodeks for integritet i dansk forskning blev efter en offentlig høring i foråret 2014 præsenteret og diskuteret på en åben konference i maj 2014. Kodeksen er færdig og skal hjælpe til at sikre troværdighed, integritet og dermed kvalitet i dansk forskning gennem fælles principper og standarder for god videnskabelig praksis.

Fra og med uddelingen i Danmarks Frie forskningsfond i maj/juni 2015 fremgår det af bevillingsbrevet, at Danmarks Frie Forskningsfond forventer, at projektet overholder The Danish Code of Conduct for Research Integrity. I bevillingsbrevet er der også et link til hjemmesiden, hvor kodeksen ligger.

Senest opdateret 23. august 2017