Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Arrangementer Kom med til Luxembourg og udforsk mulighederne i landets voksende rumfartsøkonomi

Kom med til Luxembourg og udforsk mulighederne i landets voksende rumfartsøkonomi

Trade Council på Danmarks Ambassade til Belgien og Luxembourg inviterer danske firmaer i rumfartsindustrien på en skræddersyet endagstur til Luxembourg d. 22. september 2020 for at udforske forretningsmæssige muligheder i den lokale rumfartsindustri. Tilmeldingsfrist 15. maj 2020.
Kontakt
Anders Møller Holmegaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 26
Email: and@ufm.dk

Tid og sted

22. september 2020
Luxembourg

I samarbejde med Luxembourg Space Agency (LSA) og fire af landets ledende investorer i rumfartsindustrien, vil Trade Council give danske virksomheder en introduktion til virksomhedsetablering, forretningsnetværk og finansieringsmuligheder i Europas hurtigst voksende rumfartshub.

Vejledende deltagelsespris per virksomhed: DKK 5.000 (inkl. lokal transport, frokost og reception, eksl. fly og ophold). Endelige pris vil afhænge af præcist antal deltagere og være lavere ved over 4 deltagende virksomheder.

Tilmelding: Senest 15. maj 2020. Interesserede virksomheder opfordres allerede nu til at tage direkte kontakt til Trade Council i Bruxelles på emmlee@um.dk med spørgsmål og specifikke ønsker.

Trade Council er en del af Udenrigsministeriet og arbejder for dansk eksport og vækst på udenlandske markeder.

Senest opdateret 19. marts 2020