Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Arrangementer Udforsk vækstmulighederne i Luxembourgs voksende rumfartshub med ambassaden i Bruxelles

Udforsk vækstmulighederne i Luxembourgs voksende rumfartshub med ambassaden i Bruxelles

Der er penge, talent og muligheder at hente i Luxembourgs voksende rumfartshub. Deltag i en factfindingtur mandag d. 14. december og mød Luxembourg Space Agency samt fire af landets førende investorer i rumfartsteknologier. Tilmeld jer allerede i dag til Udenrigsministeriets nye særpris.
Kontakt
Anders Møller Holmegaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 26
Email: and@ufm.dk

Tid og sted

14. december 2020

Luxembourgs regering har investeret over € 200 millioner i kommerciel rumminedrift og udviklet Europas førende hub for rumfartsindustri. Over 800 forskere, virksomheder og investorer samarbejder om innovation og forretningsudvikling og bliver støttet af Luxembourg Space Agency, der leder projekter med international funding og også koordinerer med to kandidatuddannelser i rumfartsteknologi på Luxembourg Universitet.

Luxembourg er det andet land i verden (efter USA) til at udvikle en lovmæssig pakke, der sikrer privat ejendomsret til ressourcer fundet i rummet, og Økonomiministeriet har underskrevet et ’Memorandum of Understanding’ med USA i maj 2019, der bl.a. giver firmaer i Luxembourg unik adgang til NASAs data med henblik på handelsmæssig innovation.

The Trade Council i Bruxelles ønsker at give danske virksomheder i rumfartsindustrien mulighed for at udforske mulighederne i Luxembourg og har arrangeret en factfindingtur mandag d. 14. december, hvor virksomheder kan møde ledelsen af Luxembourg Space Agency og fire af landets førende investorer i rumfartsteknologi. Derudover vil der være mulighed for Q&A om firmaoprettelse og lokale forhold i Luxembourg med handelskammeret House of Entrepreneurship.

Grundet Udenrigsministeriets nye eksport- og investeringspakke, kan delegationen nu tilbydes til en særligt lav pris på mellem DKK 2.900 og 4.200, inkl. lokal transport, frokost og netværksreception (eksl. fly og ophold).

Kontakt The Trade Council i Bruxelles på emmlee@um.dk for at høre mere.

Senest opdateret 26. juni 2020