Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Arrangementer Deltag i workshop om forskning i astronauter og vægtløshed den 19.-21. september 2018.

Deltag i workshop om forskning i astronauter og vægtløshed den 19.-21. september 2018.

Deadline for tilmelding af præsentationer er udsat til den 15. august 2018. Tilmelding uden præsentation er også mulig. Workshoppen om astronauter og vægtløshed finder sted i Toulouse, Frankrig.
Kontakt
Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Tid og sted

19. september 2018 til 21. september 2018
Toulouse, Frankrig

Human space flight

Eksperter inden for området opfordres til at indsende en skriftlige præsentationer og forslag til relevante oplægsholdere.

Der et tale om en international workshop organiseret af det franske rumagentur, CNES (Centre Nationale d’Etudes Spatiales) med fokus på videnskab og teknologiudvikling i forbindelse med udforskning af rummet (space exploration).

På workshoppen præsenteres forskning gennemført på det franske center for forskning i vægtløshed, CADMOS i Toulouse. CADMOS gennemfører egne forsøg, men ligger også hus til eksterne forskere og virksomheders forsøg. Formålet med workshoppen er, at det videnskabelige samfund deler resultater, synspunkter og viden, der kan bidrage til at forberede fremtidens forsøg med astronauter og vægtløshed.

Senest opdateret 08. august 2018