Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Arrangementer Er din start-up inden for luftfart, rum, forsvar eller drone branchen?

Er din start-up inden for luftfart, rum, forsvar eller drone branchen?

Så deltag i ASD Days 2018 i Paris til november! Her kan du synliggøre din ny-etablerede virksomhed foran et stort og relevant publikum i branchen og vinde titlen ”Bedste nye forretningsidé"! Deadline for tilmelding er den 9. september 2018.
Kontakt
Dennis Jorch Dehn Kristensen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 77
Email: djdk@ufm.dk

Tid og sted

07. november 2018 til 08. november 2018
Paris, Frankrig

ASD days

ASD Days 2018 er en international workshop for nye virksomheder med det formål at synliggøre nye ASD (Aeronautics, Space, Defence and Drones) virksomheder for industrien i Europa, facilitere muligheden for at skabe netværk og for at nye-virksomheder kan få mulighed for at samarbejde for at få succes i en branche med til tider høje barrierer.

#ASD18 finder sted den 7. til 8. november i Paris, Frankrig – meld jeres virksomhed til allerede nu.
Formålet med workshoppen er simpelt. Hver enkelt virksomhed får et dedikeret tidsrum til at præsentere sine forretning og områder, og en ekspertkomité bestående af F&U og innovations direktører vil vurdere hver enkelt virksomhed. Vinderen af konkurrencen får tildelt titlen som ”Bedste nye forretningsidé i branchen”.

Deadline for at tilmelde sig er den 9. september 2018. Herefter skal virksomheden præsenteres foran en jury den 7. oktober. 

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte arrangøren på .

 

 

Senest opdateret 09. august 2018