Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Arrangementer Kom og netværk med fremtidens ledere til Paris Space Week

Kom og netværk med fremtidens ledere til Paris Space Week

Book allerede i dag din deltagelse i Paris Space Week på luft- og rumfartsmuseet i Le Bourget den 2.-3. april 2019. Her kan du møde nye og kendte forretningspartnere og beslutningstagere inden for innovation og udvikling af rumteknologier.
Kontakt
Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Tid og sted

02. april 2019 til 03. marts 2019
Paris, Frankrig

Paris Space Week

Paris Space Week giver dig indblik i markedsudviklingen på rumområdet og de nyeste innovative løsninger inden for både up- og downstream. Et ekspertudvalg tjekker relevansen af ​​alle de innovative løsningsforslag for at sikre sig, at det er de bedste og nyeste løsninger på markedet, du bliver præsenteret for på Paris Space Week .

Paris Space Week er et mødested for beslutningstagere fra hele verden, der beskæftiger sig med rumområdet. Til årets Paris Space Week indgår fire møde-temaer. Satellitter, opsendelse, jordsystemer og rum-applikationer.

Til Paris Space Week mødes 1.500 deltagere og afholder 9.500 forretningsmøder. Skal du med til et af dem så book din deltagelse allerede i dag?

Senest opdateret 20. december 2018