Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Arrangementer Save the date - Studietur til Toulouse – Europas centrum for rumfart

Save the date - Studietur til Toulouse – Europas centrum for rumfart

Sæt kryds i kalenderen. Invitation til danske organisationer, forskere og virksomheder og andre, der arbejder inden for rumområdet – både upstream og downstream. Besøget i Toulouse organiseres af CenSec / Inno-Sec og Styrelsen for Forskning og Uddannelse og finder sted 6. - 7. november 2019.
Kontakt
Anders Møller Holmegaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 26
Email: and@ufm.dk

Tid og sted

06. november 2019 til 07. november 2019
Toulouse, Frankrig

Toulouse studietur august

Formålet er at besøge nogle af de mest markante franske aktører inden for rumfartsområdet. På førstedagen besøger vi det franske rumagentur CNES og hører om flere af dets forskningsområder. Det samlede program er under udarbejdelse – vi arbejder i skrivende stund med at få aftaler i hus med bl.a:

Aerospace Valley Cluster, der er en af de største klynger inden for luft- og rumfart i Frankrig – og hjemsted for NewSpace Factory – en udviklingshub for nye virksomheder - samt markante lokale virksomheder såsom Thales, Airbus m.fl.  

Målgruppen er danske organisationer, forskere og virksomheder og andre, der arbejder inden for rumområdet – både upstream og downstream.

Besøget arrangeres som led i den samarbejdsaftale, Styrelsen for Forskning og Uddannelse indgik med det franske rumagentur, CNES, i 2018.

Praktiske oplysninger

Deltagelse er gratis – deltagere skal dog selv betale for transport til og fra Toulouse samt hotelophold.

Arrangørerne vil sørge for transport under besøget.

Tilmelding

Vi åbner for officiel tilmelding når det endelige program er på plads – men hvis du og din virksomhed/organisation allerede nu gerne vil skrives på deltagerlisten eller har andre spørgsmål, så kontakt Anders Laustsen på el. tlf. 52 13 15 42.

Mere information om begivenheden

Senest opdateret 14. august 2019