Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Nyheder Nyheder 2021 Sådan søger din virksomhed om støtte til grønne teknologiprojekter i ESA’s InCubed program

Sådan søger din virksomhed om støtte til grønne teknologiprojekter i ESA’s InCubed program

I år kan danske virksomheder og vidensinstitutioner søge om midler for 3,4 millioner kroner til udvikling af innovativ og kommerciel bæredygtig teknologi med brug af jordobservations data i ESA’s InCubed program.
Kontakt
Dennis Jorch Dehn Kristensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 77
Email: djdk@ufm.dk

InCubed (billede)

Den 22. august 2021 er deadline for at indsende projektforslag til ESA og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Læs mere om ansøgningsprocessen og krav her.

1. Senest den 22. august skal din virksomhed indsende et kort ’pitch proposal’ til ESA. ESA validerer i første omgang, at projektet falder inden for rammerne af InCubed programmet, samt at materialet er af god nok kvalitet til at fortsætte ansøgningsprocessen.

2. Den 14. september skal din virksomhed præsentere den indsendt pitch til ESA til et pitchmøde på en time. Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil være tilstede, primært i en observerende rolle. Til mødet vil ESA stille afklarende spørgsmål til projektet. Efter mødet beslutter ESA, om projektet kan gå videre og inviterer i så fald til næste skridt. Vær opmærksom på, at datoen for pitch mødet kan ændres.

3. Din virksomhed har efter invitation fra ESA i alt fire uger til at indsende et (Outline) Proposal-1, som bygger oven på jeres pitch i en officiel ansøgning. Deadline vil således være d. 12. oktober 2021.

4. Når din virksomhed indsender (Outline) Proposal-1 til ESA, skal i også samtidig indsende både (Outline) Proposal-1 og herudover et dedikeret strategisk bilag til Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Styrelsen bruger dette materiale til at determinere, om der er grundlag for et støttebrev fra dansk side.

5. ESA og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen i samarbejde med Innovationsfonden evaluerer herefter ansøgningen, og kommunikerer sammen om ansøgningen kan gå videre.

6. Hvis ja, vil styrelsen fremsende din virksomhed et støttebrev til projektet og ESA vil invitere til at indsende et (Full) Proposal-2. Dette proposal skal indsendes maksimalt otte uger efter invitationen fra ESA.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen er ikke længere involveret i evalueringsprocessen efter sendt støttebrev. Det er således ESA, der tager den endelige beslutning om ansøgningen.

7. ESA færdigevaluerer den samlede ansøgning og kommunikerer det endelige resultat direkte til din virksomhed.

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen eller InCubed programmet kan du kontakte Dennis Jorch Dehn Kristensen på djdk@ufm.dk +45 7231 8877.

Senest opdateret 10. juni 2021