Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Nyheder Er du den heldige deltager i ESA's PhiWeek-Bootcamp i Rom og Frascati i september

Er du den heldige deltager i ESA's PhiWeek-Bootcamp i Rom og Frascati i september

Du kan nu ansøge om at blive en af deltagerne i en intensiv 5-dages ’design sprint’ afholdt af ESA med henblik på udvikling, test og præsentation af prototypeløsninger på større virksomhedsudfordringer på basis af jordobservationsdata. Det er gratis at deltage, du betaler kun egen rejse og ophold.
Kontakt
Anne Birgitte Klitgaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 42
Email: ak@ufm.dk

Kilde: ESA

Der kan nu ansøges om at blive én af 40 internationale deltagere i en 5-dages workshop, en såkaldt PhiWeek bootcamp, som finder sted i forbindelse med afholdelsen af ESA’s PhiWeek. I løbet af de 5-dages PhiWeek bootcamp vil deltagerne i hold skulle udvikle, teste og præsentere en prototypeløsning på en større virksomhedsudfordring på basis af jordobservationsdata. En jury vil vurdere løsningerne og tildele priser til den prototype, som har størst potentiale til at blive kommercialiseret.

Workshoppen finder sted 6. – 10. september 2019 dels på Pi School i Rom og dels på Phi-Lab på ESAs hovedkvarter for jordobservation ESRIN i Frascati.

Senest opdateret 27. juni 2019