Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Nyheder Få indblik i rumvirksomheden 2operate

Få indblik i rumvirksomheden 2operate

2operate A/S er specialiseret i udvikling af software til drift og vedligeholdelse af både jordbaserede mobilnetværk og satellitnetværk. I de seneste år har virksomheden fået større erfaring inden for rumindustrien ved bl.a. at udføre projekter for ESA.
Kontakt
Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

2operate (billede)

2operate leverer software, der på baggrund af algoritmer automatisk kan diagnosticere problemer i mobilnetværk og dermed give hurtigere fejlfinding. I de seneste år har 2operate haft mulighed for at anvende deres viden om mobilnetværk til i alt fire projekter i rummet. I de kommende år forventer 2operate, at op til 40 pct. af deres omsætning vil være knyttet til rumområdet.

2operate forventer, at deres hovedforretning inden for de næste 5-10 år vil skifte fra kun traditionel jordbaseret mobiltelefoni til også at omfatte satellit-netværk. Især megakonstellationer af satellitter med anvendelsesmuligheder inden for Internet of Things (IoT) og den forventede vækst i opsendelse af nanosatellitter forventes at drive efterspørgslen på 2operates softwareløsninger til drift og styring af megakonstellationer i rummet.

Senest opdateret 27. februar 2019