Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Nyheder Geoforum har fokus på rummet og etablerer nyt satellitdataudvalg

Geoforum har fokus på rummet og etablerer nyt satellitdataudvalg

Geoforum har på baggrund af en stigende interesse hos sine medlemmer for anvendelsen af satellitdata besluttet at etablere et satellitdataudvalg. Udvalget skal arbejde for at øge Geoforums medlemmers anvendelse af satellitdata f.eks. ved at deltage i arrangementet af kommende Kortdage.
Kontakt
Anne Birgitte Klitgaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 42
Email: ak@ufm.dk

Satellitdataudvalg (billede)
Kilde: Geoforum

Geoforum har blandt andet haft et øget fokus på rummet under de seneste års Kortdage, og Geoforums bestyrelse vurderer, at interessen hos medlemmerne for anvendelse af satellitdata vil intensiveres i de kommende år.

Dette har ført til beslutningen om etablering af det nye satellitdataudvalg. Udvalget er sammensat således, at det repræsenterer bredden hos Geoforums medlemmer.

Udvalget skal arbejde for at øge Geoforums medlemmers anvendelse af satellitdata, f.eks. ved at informere om eksempler på den værdiskabelse som satellitdata kan bidrage til. En af udvalgets opgaver bliver således at deltage i arrangementet af kommende Kortdage.

 

Senest opdateret 14. marts 2019