Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Nyheder Rummets muligheder bliver igen i år tydeligt præsenteret på Kortdage 2019

Rummets muligheder bliver igen i år tydeligt præsenteret på Kortdage 2019

Sammen med Geoforums nye satellitdataudvalg har kortdagsudvalget for tredje år i træk valgt at have et rumspor på årets Kortdage. Kom og hør hvordan satellitdata om jorden i stigende grad indgår i effektiv forvaltning af landbrug, kystområder og kortlægning: 13. – 15. november i Øksnehallen.
Kontakt
Anne Birgitte Klitgaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 42
Email: ak@ufm.dk

Kortdage 2019

Det overordnede program for årets Kortdage ligger nu klart og kan findes på Geoforums hjemmeside.

Et af årets temaer er ”satellitdata” med hovedvægten lagt på at demonstrere, hvorledes satellitdata kan anvendes af forvaltningerne rundt om i Danmark og bidrage til at effektivisere disses arbejde.

Årets rumspor indeholder blandt andet en række oplæg fra såvel myndigheder som firmaer, som giver eksempler på forskellige anvendelser af satellitdata i forbindelse med forvaltningsopgaver. Rumsporet rundes af med en café-pitch, hvor publikum får mulighed for at have en direkte dialog med oplægsholderne om deres viste eksempler på anvendelse af satellitdata.

Kortdage foregår i år den 13. – 15. november i Øksnehallen i København.

Geoforum åbner for tilmelding til Kortdage 2019 den 15. august kl. 10 – husk at tilmelde dig!

Senest opdateret 07. august 2019