Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Nyheder Send din gode idé til Copernicus Masters konkurrencen

Send din gode idé til Copernicus Masters konkurrencen

Har du en god idé til en applikation til brug for landbrug, miljø, energi, transport mm. baseret på jordobservationsdata, så har du mulighed for at vinde en lang række forskellige præmier i Copernicus Masters konkurrencen. Forslag kan indsendes fra 1. april til 30. juni.
Kontakt
Anne Birgitte Klitgaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 42
Email: ak@ufm.dk

Copernicus Masters konkurrence (billede)
Kilde: Copernicus.eu

For niende år i træk arrangerer AZO Copernicus Masters konkurrencen. Det er en international konkurrence, hvor der efterlyses den gode applikationsidé inden for en række forskellige kategorier (”Challenges”) inden for landbrug, miljø, energi, transport mm. Forslagene skal være baseret på jordobservationsdata primært fra Copernicus programmet. Alle (voksne) kan deltage.

Der udloves præmier for en samlet værdi af mere end 450.000 Euro i 2019. Der vil blive udvalgt én vinder inden for hver kategori, samt én overordnet vinder af hele konkurrencen.

Præmierne kan udover kontante beløb bestå af teknisk støtte, adgang til eksperter, adgang til testfaciliteter, adgang til kommercielle satellitdata i Copernicus DataWarehouse og meget mere.

Der er åbent for indsendelse af forslag fra den 1. april til 30. juni 2019.

Senest opdateret 04. april 2019