Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Nyheder Studietur til Toulouse er udskudt

Studietur til Toulouse er udskudt

Den planlagte studietur til Toulouse den 22. maj 2019 er udsat til efteråret. Studieturen er for danske myndigheder, forskere, virksomheder og andre, der arbejder inden for rumområdet og arrangeres i en samarbejde mellem Styrelsen for Forskning og Uddannelse og det franske rumagentur, CNES.
Kontakt
Anders Møller Holmegaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 26
Email: and@ufm.dk

Studietur til Toulouse

På studieturen er det planen at besøge det franske rumagentur CNES og medlemmer af rumklyngen Aerospace Valley, herunder nogle af de største franske rumvirksomheder. Hold øje med Brug rummet nyhedsbrevet for mere information om dato og program.

Som deltager vil du får du en introduktion til det franske rumagentur CNES (Centre national d'études spatiales), og kan møde nye kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Besøget arrangeres af Innovationsnetværket for sikkerhed, Inno-Sec, som led i den samarbejdsaftale, Styrelsen for Forskning og Uddannelse indgik med det franske rumagentur, CNES, i 2018.

Det vil være gratis at deltage. Deltagerne skal dog selv afholde alle rejseudgifter.

På denne side af sommerferien er det dog stadig muligt at drøfte business muligheder og møde repræsentanter fra CNES ved at deltage i ESA’s Business Applications Annual Conference, der afholdes 3.- 5. juni 2019 i Toulouse.

 

 

Senest opdateret 11. april 2019