Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Brug rummet Aktuelt Nyheder ”Vækst i Rumerhvervet” - se præsentationerne fra afslutningskonferencen

”Vækst i Rumerhvervet” - se præsentationerne fra afslutningskonferencen

Projektet ”Vækst i Rumerhvervet” sluttede med udgangen af 2018. Projektet skulle synliggøre og hjælpe virksomheder med udviklingen af forretningsmuligheder på baggrund af Danmarks første nationale rumstrategi, der viste at et stort forretningspotentiale for rumerhvervet i Danmark.
Kontakt
Anders Møller Holmegaard
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 84 26
Email: and@ufm.dk

Vækst i Rumerhvervet

Den 13. december 2018 afholdt innovationsnetværkene CenSec / Inno-Pro, InfinIT og Inbiom afslutningskonference for projektet ”Vækst i Rumerhvervet”. Projektet startede på baggrund af Danmarks første nationale rumstrategi. Den viste at der eksisterer et stort forretningspotentiale inden for rumerhvervet i Danmark. Et konsortium af innovationsnetværk og GTS-institutter skulle på den baggrund synliggøre og hjælpe med udviklingen af forretningsmulighederne.

Til konferencen præsenterede flere af de involverede parter som FORCE, Teknologisk Institut, AAU og AU deres resultater fra de sidste 2 år og virksomhederne TICRA og Space Inventor repræsenterede en dansk rumbranche i vækst.

Arbejdet med at udvikle den danske rumfartsindustri fortsætter dog – det nye ”Innovationsnetværk for Sikkerhed” har SPACE som ét af tre indsatsområder og vil i de næste 2 år igangsætte flere initiativer der skal skabe vækst og udvikling i branchen.

 

Senest opdateret 21. februar 2019