Brug rummet - Nyhedsbrev 44

- med ny inspiration til at bruge rumdata og rumteknologi
Kontakt
Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Invitation til partnerskaber til udvikling af nye ruminitiativer

Ny rapport gør status for initiativerne i regeringens rumstrategi og ser på rumområdets betydning for Danmark i dag. Uddannelses- og Forskningsministeriet inviterer samtidig rumsektoren til at deltage i et samarbejde om at udvikle nye initiativer inden for rammerne af den nationale rumstrategi.

Invitation til Workshop for ESA’s Teknologiprogrammer

Bliv introduceret til ESA’s teknologiprogrammer, mød repræsentanter fra ESA for at diskutere din forretningsidé og få oplysninger om støttemuligheder til udvikling af teknologi til en workshop 4. februar 2019 afholdt af Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Forhandlingerne om EU’s samlede rumprogram er godt undervejs

EU’s medlemsstater nåede den 19. december 2018 til enighed om et såkaldt delvist mandat, der giver det kommende rumænske formandskab i Ministerrådet mandat til at indlede forhandlinger med Europa-Parlamentet og Europa-Kommissionen om EU’s samlede rumprogram fra perioden 2021-2027.

Succesfuldt RUS kursus på DTU Space

DTU Space og SpaceAcademy@DK afholdt kurset Research and User Support for Sentinel Core Products (RUS) den 13.-14. december 2018. De 20 deltagerne glædede sig efterfølgende over et stort udbytte af kurset, der gav en grundig introduktion til brug af radarsatellitbilleder og SAR data.

Kom og netværk med fremtidens ledere til Paris Space Week

Deltag i Paris Space Week og deltag i kvalificeret forretningsmøder og konferencer mellem relevante beslutningstagere i innovation og udvikling af rum-teknologier.

Senest opdateret 20. december 2018