Brug rummet - Nyhedsbrev 52

- med ny inspiration til at bruge rumdata og rumteknologi
Kontakt
Mette Glavind
Chefsekretær
Tlf.: +45 72 31 82 05
Email: mgl@ufm.dk

Indkaldelse af forslag til observationer med ESA's INTEGRAL

ESA Science har d. 25. februar 2019 offentliggjort en ”Announcement of Opportunity” for forskning med INTEGRAL. Formålet er at indsamle forslag til nye observationer der kan udføres i 2020.

Indkaldelse af forslag til ny forskning ved brug af Cluster missionen

ESA Science har d. 25. februar offentliggjort en ”Announcement of Opportunity”. Formålet er at indsamle forslag til specielle forskningsmuligheder, der gør brug af Cluster missionen.

Copernicus programmet får stadig større indflydelse på din hverdag

Anden udgave af ”Copernicus Market report” er netop udkommet og viser med al ønskelig tydelighed, hvordan satellitdata fra Copernicus i stigende grad anvendes inden for f.eks. landbrug, til prognoser for oversvømmelser, i forbindelse med skovbrande, luftforurening og byplanlægning.

Få indblik i rumvirksomheden 2operate

2operate A/S er specialiseret i udvikling af software til drift og vedligeholdelse af både jordbaserede mobilnetværk og satellitnetværk. I de seneste år har virksomheden fået større erfaring inden for rumindustrien ved bl.a. at udføre projekter for ESA.

Husk at tilmelde dig ESA's 2019 Living Planet Symposium

Det er nu muligt at registrere sig til ESA’s Living Planet Symposium indtil 30. april 2019. Arrangementet afholdes hvert tredje år, og i år i Milano, Italien 13. – 17. maj 2019.

Senest opdateret 08. marts 2019