Brug rummet - Nyhedsbrev 57

- med inspiration til at bruge rumdata og rumteknologi
Kontakt
Mette Glavind
Chefsekretær
Tlf.: +45 72 31 82 05
Email: mgl@ufm.dk

Brug rummet går i luften med en ny LinkedIn side for virksomheder

Ny Brug rummet LinkedIn side for virksomheder lanceres i dag for at formidle nyheder af særlig interesse for virksomheder. Der vil være nyt om ansøgning af midler til teknologiudvikling og brug af satellitdata, inspirerende cases samt annoncering af arrangementer og workshops om rummets muligheder.

ESA-Exploration workshop for forskere og virksomheder

Opdateret program og tilmelding. Heldags workshop den 10. april med Exploration eksperter fra European Space Agency, ESA. Hør om planerne for den internationale rumstation, Månen og Mars og få lejlighed til at præsentere dine planer og interesser i ESA’s European Exploration Envelope Programme, E3P. Tilmeldingsfrist 5. april.

Send din gode idé til Copernicus Masters konkurrencen

Har du en god idé til en applikation til brug for landbrug, miljø, energi, transport mm. baseret på jordobservationsdata, så har du mulighed for at vinde en lang række forskellige præmier i Copernicus Masters konkurrencen. Forslag kan indsendes fra 1. april til 30. juni.

Tag med Danmarks Tech-ambassadør på studietur til Toulouse og mød markante franske rumaktører.

Tilmeldingsfrist 12. april 2019 til studietur til Toulouse den 22. maj 2019 for danske myndigheder, forskere, virksomheder og andre, der arbejder inden for rumområdet. Besøget arrangeres som led i en samarbejdsaftale mellem Styrelsen for Forskning og Uddannelse og det franske rumagentur, CNES.

Ny case indsendt af brugerne selv - Fieldsense

FIELDSENSE bruger satellitdata fra Sentinel-2, Landsat8, Planet Doves til at hjælpe landmanden med at optimere gødning og sprøjtemidler på sine marker. FIELDSENSE håber dermed at kunne bidrage positivt til både miljøet og 7.800 landmænds økonomi.

 

Senest opdateret 04. april 2019