Brug rummet - Nyhedsbrev 72

- med inspiration til at bruge rumdata og rumteknologi
Kontakt
Mette Glavind
Chefsekretær
Tlf.: +45 72 31 82 05
Email: mgl@ufm.dk

Tid til et internationalt rum-job?

De næste ti år går 60 % af de ansatte i European Space Agency på pension. Der åbner sig derfor løbende nye muligheder for rumingeniører, astrofysikere, jurister, controllere mv. Der er mangel på danskere i ESA. Har du kvalifikationerne i orden, kan du let komme til at arbejde med ESA's rummissioner

Rumstationens forskningslaboratorium Columbus skal opgraderes

Det skal europæiske rumvirksomheder selvfølgelig bidrage til, og din virksomhed kan være med. ESA inviterer derfor interesserede virksomheder til Columbus 2030 Industry Workshop den 6. november 2019 på ESTEC i Holland. Kom og bliv klar til at byde på udbud, der udsendes i 2020.

Workshop om Copernicus og kunstig intelligens

ECMWF - European Centre for Medium-Range Weather Forecasts i Reading, UK - lægger 5. – 7. november 2019 hus til en workshop, hvor eksperter og brugere kan diskutere Data Mining, Data Fusion og Machine Learning på Copernicus data. Der er åbent for registrering frem til den 22. oktober.

Lær at bruge ESA's Concurrent Design Facility

Med ansøgningsfrist 11. november 2019 kan ingeniør- og fysikuniversitetsstuderende søge om at deltage i Concurrent Engineering Workshop 14.-17. januar 2020 i Transinne i Belgien. Concurrent Design Facility (CDF) er en facilitet, der gør det muligt for alle udviklere af en rummission at arbejde på en rummission samtidig.

Senest opdateret 10. oktober 2019