Gå til indhold

Book den danske astronaut

Som ambassadør for rummet kan den danske astronaut Andreas Mogensen fra den europæiske rumorganisation (ESA) bookes til at deltage i arrangementer, der formidler rummets muligheder eller styrker interessen for naturvidenskab og teknik.
Kontakt
Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Sådan booker du Andreas Mogensen

Anmodninger om at booke Andreas Mogensen kan løbende indsendes til ESA.

 

 

 

Med under et år til sin opsendelse er Andreas Mogensen i træning fuld tid til sin mission. Det er derfor meget begrænset, hvad han har af tid til PR og repræsentationsopgaver. Det er desuden uvist, hvornår han næste gang er i Danmark.

Andreas Mogensen er ansat af den europæiske rumorganisation, ESA, som også fastlægger Andreas Mogensens program og foredrag.

Du skal derfor anmode ESA om at booke Andreas Mogensen ved at udfylde ansøgningsskemaet på dette link:

ESA vil så kontakte jer, hvis der opstår en mulighed i fremtiden. Anmodninger skal motiveres og offentlige arrangementer vil have prioritet frem for mindre eller lukkede arrangementer. Fleksibilitet på dato og online mulighed vil øge mulighederne.

ESA er en offentlig medlemsorganisation, som Danmark er medlem af, og der er derfor ingen kommercielle muligheder i Andreas Mogensens foredrag. Andreas Mogensen skal derfor heller ikke have honorar for sine foredrag.

Vær dog opmærksom på, at arrangører som udgangspunkt skal dække rejseudgifter i forbindelse med Andreas Mogensens foredrag, og at Andreas Mogensen for tiden er bosat i USA.

Af ansøgningen skal bl.a. fremgå:

  • Formålet med Andreas Mogensens deltagelse
  • Målgruppe og deltagerantal
  • Arrangementets formål og program
  • Tid og sted
  • Fleksibilitet i forhold til tidspunktet
  • Mulighed for online deltagelse

Arrangører skal selv sørge for at annoncere arrangementet og eventuel mulighed for tilmelding.

Det europæiske samarbejde om rummet kan bidrage til vækst i det danske samfund og til at løse nogle af tidens store udfordringer.

Du kan læse mere herom i Danmarks nationale strategi for rummet.

 

Senest opdateret 26. august 2022