Book den danske astronaut

Som ambassadør for rummet kan den danske astronaut Andreas Mogensen fra den europæiske rumorganisation (ESA) bookes til at deltage i arrangementer, der formidler rummets muligheder eller styrker interessen for naturvidenskab og teknik.
Kontakt
Mette Glavind
Chefsekretær
Tlf.: +45 72 31 82 05
Email: mgl@ufm.dk

Andreas i sokol stor
Andreas Mogensen 2015. Foto: ESA
 

Anmodninger om at booke Andreas Mogensen kan indsendes løbende.

 

 

Sådan booker du Andreas Mogensen

Alle anmodninger skal motiveres og offentlige arrangementer for børn og unge, der formidler rummets muligheder eller har fokus på at styrke interessen for natur og teknik, vil have prioritet frem for mindre eller lukkede arrangementer. 

ESA er en offentlig medlemsorganisation, som Danmark er medlem af, og der er derfor ingen kommercielle muligheder i Andreas Mogensens foredrag. Andreas Mogensen skal derfor heller ikke have honorar for sine foredrag. Vær dog opmærksom på, at arrangører som udgangspunkt skal dække rejseudgifter i forbindelse med Andreas Mogensens foredrag, og at Andreas Mogensen for tiden er bosat i USA.

Af ansøgningen skal bl.a. fremgå:
•    Formålet med Andreas Mogensens deltagelse
•    Målgruppe og deltagerantal
•    Arrangementets formål og program
•    Tid og sted
•    Fleksibilitet i forhold til tidspunktet

Du kan anmode om at booke Andreas Mogensen ved at udfylde ansøgningsskemaet på dette link:

Arrangører skal selv sørge for at annoncere arrangementet og eventuel mulighed for tilmelding. Det er den europæiske rumorganisation, ESA, som fastlægger Andreas Mogensens foredrag.

Det europæiske samarbejde om rummet kan bidrage til vækst i det danske samfund og til at løse nogle af tidens store udfordringer. Du kan læse mere herom i Danmarks nationale strategi for rummet.

 

Senest opdateret 04. august 2020