Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet ESA ESA-nyheder Deltag i den danske CanSat-konkurrence 2019

Deltag i den danske CanSat-konkurrence 2019

Lige nu kan gymnasier i hele landet tilmelde sig dåse-satellit-konkurrencen CanSat 2019 og vinde en rejse til den europæiske konkurrence. Den nationale konkurrence foregår på Kompedal Lejrskole ved Silkeborg fra 6.-8. maj 2019, og der er plads til 10 deltagende hold fra hele landet.
Kontakt
Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

CANSAT 2019

Deltagelse i CanSat-konkurrencen styrker elevernes kreativitet, samarbejde og faglighed - og vinderholdet får betalt kost og logi til den europæiske konkurrence et sted i Europa.

Har du elever, der brænder for science, programmering og teamsamarbejde? Og vil du være med til at give dit gymnasium og dine elever en uforglemmelig oplevelse med udvikling af løsninger til fremtidens rumfart? 

Så tilmeld et hold til CanSat 2019, og vind en rejse til den europæiske hovedkonkurrence. CanSat er en konkurrence, der stiller krav til kreativitet og teamsamarbejde og samtidig giver muligheder for at styrke elevernes fagfaglige viden om teknologi og programmering.

Vinderholdet får betalt kost og logi

Den nationale konkurrence foregår på Kompedal Lejrskole ved Silkeborg fra 6.-8. maj 2019, og der er plads til 10 deltagende hold fra hele landet. Hvert hold må bestå af 4-6 elever og en lærer. Vinderholdet i den danske finale får en plads i den europæiske konkurrence med hele opholdet betalt for elever og lærer.

Den europæiske konkurrence afholdes 24.-28. juni 2019. Kost og logi betales af ESA. Ved finalen møder vinderne engagerede elever fra andre europæiske ESA-medlemslande, de træner sprog og samarbejde, udveksler erfaringer og får mulighed for at udleve deres kreative potentiale.

Med sig hjem får de solide arbejdserfaringer med problemløsning, kreativitet, programmering og teamsamarbejde.

 

Senest opdateret 01. februar 2019