Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet ESA ESA-nyheder ESA-Exploration workshop for forskere og virksomheder

ESA-Exploration workshop for forskere og virksomheder

Opdateret program og tilmelding. Heldags workshop den 10. april med Exploration eksperter fra European Space Agency, ESA. Hør om planerne for den internationale rumstation, Månen og Mars og få lejlighed til at præsentere dine planer og interesser i ESA’s European Exploration Envelope Programme, E3P
Kontakt
Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk
Mette Glavind
Chefsekretær
Tlf.: +45 72 31 82 05
Email: mgl@ufm.dk

Tid og sted

10. april 2019
Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V

Exploration workshop (billede) 

Alle er velkomne.

ESA lægger netop nu sidste hånd på programbeskrivelsen af næste fase af European Exploration Envelope Programme, E3P, der vil blive præsenteret for medlemslandene på ESA’s ministermøde i november 2019.

E3P fase 2 vil fastlægge den europæiske deltagelse i de globale planer for den fortsatte udnyttelse af den internationale rumstation og for udforskningen af Månen og Mars. Planerne omfatter kommercialisering af rumstationen, en ny bemandet ”rumstation” kaldet Gateway i bane om Månen og hjemtag af jordprøver fra Mars. De overordnede visioner for E3P blev præsenteret på Rumkonferencen den 8. oktober 2018 af ESA’s direktør for bemandet rumfart David Parker.

Workshoppen afsluttes med et Exploration partnerskabsmøde som opfølgning på Uddannelses- og forskningsministerens invitation til at danne offentlige-private partnerskaber på rumområdet.

Workshoppen vil foregå på engelsk.

Programmet opdateres løbende. Workshoppen og partnerskabsmødet er åben for alle, men der vil være et begrænset antal pladser.

Tilmelding kan ske til Mette Glavind, , senest fredag den 5. april kl. 12:00.

Senest opdateret 09. april 2019