Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet ESA ESA-nyheder Invitation til ESA’s nye Business in Space Growth Network

Invitation til ESA’s nye Business in Space Growth Network

Hvordan kan vi udnytte den internationale rumstation og Månen til kommercielle aktiviteter, der skaber nye indtjeningsmuligheder og vækst? Det kan du være med til at undersøge og sparre om i det nye netværk Business in Space Growth Network, BSGN. Send din interessetilkendegivelse inden 10. maj.
Kontakt
Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Business in Space Growth Network (billede)

For at skabe grundlag for og deltagelse i det nye BSGN netværk efterlyser ESA input fra organisationer, tænketank-ledere og andre med visioner. ESA søger

  • Potentielle netværksmedlemmer, herunder organisationer fra rum- og ikke-rumssektorer, såsom inkubatorer, acceleratorer, innovation / teknologi / F & U-centre, akademiske institutioner, brancheforeninger.
  • Aktører der ønsker at udnytte rummet til at finde løsninger på nye udfordringer. Det kunne for eksempel være processer og produktion inden for den farma eller energi.

  • Potentielle aktører, der vil levere service eller produkter til rumstationen og andre infrastrukturer i Low Earth Orbit, LEO samt på eller omkring Månen. Dette omfatter udbydere af opsendelser, faciliteter til eksperimenter eller produktion i rummet.

  • Øvrige eksperter eller organisationer med ideer og holdninger til, hvordan man bedst kan udnytte efterspørgslen på muligheder i LEO, og med interesse i at bidrage til et Business in Space Growth Network.

 

Senest opdateret 14. marts 2019