Du er her: Forside Forskning og innovation Statistik og analyser Den Bibliometriske Forskningsindikator Nyt om indikatoren Invitation til workshop: Evaluering af den bibliometriske forskningsindikator

Invitation til workshop: Evaluering af den bibliometriske forskningsindikator

Den bibliometriske forskningsindikator (BFI) skal evalueres i 2017. Som optakt til evalueringen afholder Styrelsen for Forskning og Innovation den 19. december 2016 en workshop om, hvad forskningen kan fortælle os om BFI’ens virkninger. Alle, der er interesserede i at byde på opgaven, kan deltage.
Kontakt
Lotte Faurbæk
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 21
Email: lof@ufm.dk

08. december 2016

Den bibliometriske forskningsindikator måler universiteternes forskningsaktivitet på antallet af publikationer. Indikatoren er en del af den performancebaserede model, der fordeler basismidler til universiteterne

I begyndelsen af 2017 skal Styrelsen for Forskning og Innovation igangsætte en evaluering af BFI. I den forbindelse afholder styrelsen en workshop, hvor der sættes fokus på den forskningsbaserede viden om virkningerne af performancebaserede systemer som BFI. Derudover vil workshoppen belyse temaer, der kan indgå i evalueringen af BFI.

Styrelsen for Forskning og Innovation inviterer alle, der kunne være interesserede i at byde på opgaven, til at deltage i workshoppen.

Tid og sted

Mandag den 19. december kl. 10:30 – 13:30

Styrelsen for Forskning og Innovation, Bredgade 40, lokale 024, 1260 København K

Tilmelding

For tilmelding kontakt venligst Lotte Faurbæk i BFI-sekretariatet på e-mail: bfi@fi.dk 

 

 

Senest opdateret 08. december 2016