Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation EU- og internationale programmer Horizon 2020 FAQ om Horizon 2020 Hvad er forskellen på en ”two-stage-ansøgning" og en ”single stage-ansøgning"?

Hvad er forskellen på en ”two-stage-ansøgning" og en ”single stage-ansøgning"?

Nogle ansøgninger til Horizon 2020 skal indsendes i to trin, en såkaldt ”two-stage”-ansøgning, mens man andre gange skal indsende hele ansøgningen på én gang, en såkaldt ”single stage”-ansøgning. Det er ud for det enkelte topic indikeret, om ansøgningen skal indsendes som en ”two-stage” eller ”single stage”-ansøgning

Two-stage ansøgning

I en two-stage-ansøgning skal du i første trin (stage 1) indsende en 10-siders ansøgning, indeholdende en beskrivelse af ”Excellence”- og dele af ”Impact”-afsnittet. I ansøgningsskabelonen, som downloades fra Submission Service, er det indikeret præcis, hvilke dele som skal beskrives i ansøgningen til stage 1.

OBS: Inden for sundhedsprogrammet indsendes en 7-siders ansøgning i første trin (stage 1).

Såfremt ansøgningen til stage 1 bliver vurderet som værende af høj kvalitet, bliver du inviteret til at indsende en fuld ansøgning, dvs. en 70-siders ansøgning indeholdende fulde ”Excellence”-, ”Impact”- og ”Implementation”-afsnit samt beskrivelse af ” Members of the consortium” og ”Ethics & Security”.

I Submission Service skal du huske at tilknytte projektets øvrige partnere (udover koordinator) under ”Step 4: Manage your related parties”.

På basis af ansøgningen til trin 2 (stage 2) laves den endelige vurdering og rangering af ansøgningerne.

Single stage-ansøgning

I en single stage-ansøgning indsender du den fulde ansøgning på én gang, dvs. en fuld beskrivelse af ”Excellence”-, ”Impact”- og ”Implementation”-afsnittene samt beskrivelse af ” Members of the consortium” og ”Ethics & Security”. I Submission Service skal du huske at tilknytte projektets øvrige partnere (udover koordinator) under ”Step 4: Manage your related parties”.  

Senest opdateret 07. august 2019