EIC Accelerator Pilot (for SMVer)

Små og mellemstore virksomheder (SMVer) kan søge støtte til deres udviklings- og innovationsproces via EIC Accelerator Pilot.
Kontakt
Lisa Jørgensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 57
Email: lijo@ufm.dk

Hvem kan søge

EIC Accelerator Pilot (tidligere SMV-instrumentet) er målrettet små og mellemstore virksomheder med en revolutionerende forretningsidé og en underliggende innovativ teknologi – alt sammen baseret på en gennemarbejdet forretningsplan, som skal danne grundlag for udrulningen af den innovative løsning. For at få tildelt midler fra dette program er det bl.a. vigtigt, at virksomheden demonstrerer ambitioner om opskalering og internationalisering.

Ansøgningsfrister

Se opslag og frister på:

Hvem står bag

Europa-Kommissionen.

Her kan du se hele arbejdsprogrammet for perioden 2018-2020:

Formål

EIC Accelerator Pilot skal gøre det lettere for SMV’er at omsætte idéer til markedsparate, kommercielle produkter eller løsninger. Vejen fra tegnebræt til marked skal være kortere og mere simpel for europæiske virksomheder, og med midlerne fra EIC Accelerator Pilot hjælpes de banebrydende og innovative løsninger godt på vej mod kommercialisering.

For at få tildelt funding via dette instrument må virksomheden vise et udviklingsprojekt med høj risiko men samtidig med meget stor kommercielt potentiale og solid europæisk merværdi. Der er fokus på skabelse af nye markeder samt virksomhedens vækst og beskæftigelse samtidig med, at teamet bag ansøgningen demonstrerer stor kompetence og høje ambitioner.

 

Film og vejledningsværktøjer

Film 

Hør rådgiver og danske modtagere af SMV-midler fortælle, hvordan man booster væksten i sin virksomhed, og hvad det kræver at søge.

Læs mere 

Se gerne afsnittet "Revised User guide to the SME definition". 

 

Interaktivt kort over projekter støttet af det tidligere SMV-instrument

Via linket nedenfor kan du gå på opdagelse blandt de projekter, som har opnået støtte via det tidligere SMV-instrument. Ved at klikke på koordinatorer (rød) eller partnere (grøn) dukker yderligere forklaring af projektet op. Alternativt kan du via menulinjen øverst til venstre se en liste med projekterne eller statistisk data.

Læs mere

EASME er Europa-Kommissionens Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises.

Få rådgivning

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse rådgiver sammen med rådgivernetværket EU-DK Support om Horizon 2020. Rådgiverne kan hjælpe dig i hele processen fra projektidé til ansøgning og gennemførelsen af dit projekt.

Arrangementer

EuroCenter afholder webinarer, kurser og arrangementer, som hjælper ansøgere med at få overblik over mulighederne, succes med deres ansøgninger og afrapportering. Du kan se EuroCenters arrangementer og tilmelde dig her:
Svar og spørgsmål om SMV-instrumentet

Her finder du svar på de spørgsmål , som virksomheder og forskere oftest  stiller EuroCenter:

Senest opdateret 18. oktober 2019